qrudvAz érdekes előadások mellett két játékkal és egyéb újdonságokkal is készültünk. Nézzük csak, miről is van szó!:)

JÁTÉK 1.0

Nyerj Sziget-belépőt, könyv- és CD-utalványt, GTK-s pólót, bögrét, vagy négy fő részére egy kalandnyi élményt a Kalandsziget Tihany élményparkban!

Válaszolj a kérdésekre, s vegyél három előadáson részt, s nyerhetsz! Öt előadáson való részvétellel Tiéd a garantált nyeremény is: egy GTK-s bögre!

A nyereményszelvényt keresd a kiadványban, vagy kérd el a GTK Színpad standjánál 16.45-19.45 között, majd add le ugyanitt!

Eredményhirdetés a itt, a blogon 2011. július 19-én!

JÁTÉK 2.0

Tölts le mobilodra egy tetszőleges QR olvasó szoftvert, olvasd le a GTK Színpadnál lévő QR kódot, kövesd az utasításokat, kalandozz a városban és élvezd a számos akciót, amelyeket a QR kódokban találsz! Ha végigjárod a 10 állomásos check-pointot nyeremények is várnak Rád!

LIVE SHOW

Nem tudsz kijönni valamelyik nap a GTK Színpadhoz? Kövesd élőben a GTK UStream-csatornáját, vagy nézd vissza kedvenc előadásodat/előadódat! Az élő adások közvetítését a T-Mobile támogatja.

http://www.ustream.tv/channel/utcazene

SZÍNPADOT KERESEL?

Itt a GTK Utcazene layer, amin keresztül nézve a világot, megtalálsz mindent, azt is, hol állsz éppen most, melyik színpad és/vagy GTK-s helyszín van Hozzád a legközelebb és ott éppen milyen program zajlik! A teendők mindehhez:

  1. Letöltöd telefonodra a GTK Színpad ingyenes wifi-jén (vagy bárhonnan) keresztül a Layar alkalmazást (www.layar.com)!
  2. Rákeresel a GTK Utcazene Layer-re!
  3. Feltartod a mobilod és megnézed mobilon keresztül a világot!