IMAIdén november 1-jére esik az International Project Management Day, azaz a Nemzetközi Projektmenedzsment nap. Az egyre népszerűbb eseményt 2005 óta valamennyi PM szervezet itthon is hivatalosan megünnepli. A PMSZ és PMI Budapest, Magyar Tagozat rendezvénye, a Körkapcsolás is annak keretein belül szerveződik.


A PM nap célja a projektmenedzsment szakma és hivatás ismertté tétele, értékének növelése. Ennek okán mi is bátorítunk minden céget. szervezetet, PMO vezetőt, hogy emlékezzenek meg az alkalomról, ünnepeljék meg a PM-eket és projektcsapatokat.
Érdemes lesz idén is ellátogatni a PM nap hivatalos honlapjára, ahol ingyenes, interaktív virtuális rendezvényen vehetnek részt az érdeklődők. Az oldalon 20 előadás videója lesz megtekinthető. Többek között az alábbiak:

Dr. Harold Kerzner: Integration of Project Management into Strategic Planning Activities; Greg Balestrero: What Hope Looks Like: How Organizations Will Solve the Problems and Reap the Rewards of Global Sustainability; Marsha Hughes: Three Horizons of Agile Planning; Judy Umlas: Grateful Leadership: Using the Power of Acknowledgment to Engage All Your People and Achieve Superior Results; Frank P. Saladis: Positive Leadership in Project Management.

További információk az előadókról és regisztráció itt érhető el.