regatta_234_20090604_1248635903Idén tizenkettedik alkalommal kerül megrendezésre a Balaton Regatta,  az egyetemünk veszprémi és keszthelyi kampusza közötti evezősverseny.  A rendezvénynek ezúttal Keszthely ad otthont 2010. május 14-én 10.30-tól 18.00-ig.

Izgalmas küzdelem, lelkes szurkolók, érdekes programok, koncertek, sör, virsli… Vagyis felejthetetlen élmények, önfeledt szórakozás a szorgalmi időszak utolsó napján. Ha már részt vettél Regattán, akkor most is ott a helyed, ha még nem, akkor itt az ideje, hogy elgyere, és feltöltődj a jó hangulattal és a balatoni napsütéssel a vizsgaidőszak előtt!

Hogy ne maradj le semmiről, a Kommunikációs Iroda idén is megoldja az utazásodat, autóbuszokat indít Keszthelyre.  Ha ezekkel az autóbuszokkal szeretnél utazni, legkésőbb 2010. május 3-ig jelentkezz a PR@uni-pannon.hu címen. Ezt követően május 10. után átveheted az ingyenes buszjegyet a Kommunikációs Irodában (B épület, aula, földszint).

És hogy ne korgó gyomorral és szomjasan kelljen buzdítanod kedvenc csapatodat, az egyetem biztosít Neked egy adag ételt, és két adag italt. Ezért akkor is jelezd a PR@uni-pannon.hu címre részvételi szándékodat, ha nem központilag utazol. Az ingyenes étel- és italjegyeket szintén a Kommunikációs Irodában veheted át május 10. után.

Szurkolj velünk, irány a Regatta!