gtkAz alábbiakban egy gyors összefoglalót szeretnénk átnyújtani azoknak, akik még hatékonyabban szeretnék a megújult GTK-honlapot használni.

Új honlapunk három főoldalra – orientáló oldal (landing page), wiki, blog – és a korábbi kari Dokumentumtárat is magában foglaló(!) moodle-rendszerre tagolódik.

  • A landing page orientáló oldalai – www.gtk.uni-pannon.hu – azoknak ajánlható, akik átfogó képet szeretnének kapni a Karról, a Karral kapcsolatos hírekről, információkról, eseményekről. Itt találhatók a legfontosabb linkek is célcsoportra – hallgatókra, érdeklődőkre, partenerekre – lebontva.
  • A wiki – wiki.gtk.uni-pannon.hu – a Karral kapcsolatos hosszú távú információkat, így például felvételi információkat, tanszékek bemutatását, oktatói adatlapokat, vagy éppen a Gyakran Ismételt Kérdéseket (GY.I.K.) tartalmazza.
  • A blogban – blog.gtk.uni-pannon.hu – beszámolunk az aktuális Kari eseményekről, rendezvényekről, felhívjuk a figyelmet az aktuális ösztöndíj-pályázatokra és tanulmányi versenyekre. Tehát ez a felület a naprakész, gyors híreket tartalmazza.
  • A korábbi Dokumentumtár szerepét a moodle-rendszer – moodle.gtk.uni-pannon.hu vette át, ahol az eddigiekben megszokott tananyagokon, tantárgyleírásokon felül tehát a Karral kapcsolatos alapszabályzatokat, a diploma- és szakdolgozat-készítéssel, valamint a szakmai gyakorlattal kapcsolatos információkat is tartalmazza. A moodle-felülete jelszóval védett, ezt csak Hallgatóink láthatják!

Honlapunk elérhetősége a korábban már megszokott www.gtk.uni-pannon.hu, de talán a fentiekből is látható, hogy a www részre való behelyettesítéssel célirányosan bármelyik felület akár külön-külön is elérhető.