koli

Kedves Elsősök!

Aktuális bejegyzésünkkel a kollégiumi jelentkezéssel kapcsolatban szeretnénk Nektek hasznos információkkal szolgálni.

Az Egyetemi Kollégiumi Iroda  munkatársai az elmúlt napokban minden első éves hallgatónak postán kiküldték  a Kollégiumi igénylő lapot, amelyet kitöltve, a mellékletekkel együtt legkésőbb 2011. augusztus 5-ig postára kell adni a következő címre: Pannon Egyetem Kollégiumi Iroda, 8200 Veszprém, Egyetem u. 10.

Fontos, hogy az igénylő lapokat aláírva, határidőig (augusztus 5.) adjátok postára minden szükséges melléklettel (lakcímkártya másolata, igazolványfénykép, válaszboríték) együtt! Ne feledkezzetek meg a kollégiumok rangsorolásáról sem! Ha ezeknek a feltételeknek nem felel meg a kérvényetek, akkor formai hibásnak minősül és a kérelmeteket elutasítják.

A kollégiumok rangsorolása azt jelenti, hogy mivel a veszprémi kampuszon hat kollégiumi épület áll a hallgatók rendelkezésére, ezért felállíthattok egy sorrendet, hogy melyik épületben szeretnétek lakni a tanév során leginkább. Itt megnézhetitek és összehasonlíthatjátok az egyes kollégiumokat. Fontos, hogy minden kollégiumot rangsoroljatok!

A felvételi döntésről valamennyi kérelmező írásos értesítést kap az általa beküldött és felbélyegzett válaszborítékban 2011. augusztus 11-től, továbbá a felvételi eredmények megtekinthetőek lesznek a Kollégiumi Iroda honlapján is.

Ha bármi kérdésetek van a kollégiumokkal, kollégiumi felvételivel kapcsolatban, nézzétek meg a kollégiumokkal kapcsolatos Gyakran Ismételt Kérdéseket, ahol minden fontos információt megtaláltok! És ha kérdéseitekre mégsem találjátok a választ, vagy bizonytalanok vagytok, keressétek bátran a Kollégiumi Iroda munkatársait!