gtKedves Leendő Elsősök!

Ezúttal a Gólyatáborról osztunk meg Veletek néhány fontos információt, ugyanis az első lehetőségetek arra, hogy betekintést nyerjetek az egyetemi életbe, megismerjétek leendő szaktársaitokat és találkozzatok felsőbb éves társaitokkal, a Gólyatábor!

A Gólyatábor kiváló helyszín arra, hogy felmérjétek a terepet, összeismerkedjetek egymással, egyetemista éveiteket meghatározó ismeretségeket, barátságokat kössetek és beszerezzetek minden fontos és hasznos információt a suliról, a hallgatói életről, a szórakozási lehetőségekről. Kár lenne kihagyni!

Az idei Gólyatábor (GT) augusztus 23. és 26. között kerül megrendezésre Zánkafürdőn, a Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrumban.  A részvételi díj 15.000 Ft, ami tartalmazza a szállást, a napi háromszori étkezést, egy  GT-pólót, fergeteges programokat és némi meglepetést is. Ezt az összeget a helyszínen, a regisztrációkor kell befizetned.

Jelentkezni telefonon kell, mégpedig ezen a számon: 88/624-816. Itt reggel 10-től délután 6-ig lelkes operátorok várják a hívásodat. Kérni fogják a legfontosabb adataidat, melyeket ha sikeresen megadtad, máris résztvevője lehetsz a fantasztikus rendezvénynek.

A jelentkezési időszak kezdete: 2010. augusztus 3.  A jelentkezési határidő: 2010. augusztus 20. 12.00.

A Gólyatáborról részletes információt itt találsz.

Találkozunk Zánkán a Gólyatáborban!