gtKedves Leendő Elsősök!

Ezúttal a Gólyatáborról osztunk meg Veletek néhány fontos információt, ugyanis az első lehetőségetek arra, hogy betekintést nyerjetek az egyetemi életbe, megismerjétek leendő szaktársaitokat és találkozzatok felsőbb éves társaitokkal, a Gólyatábor!

A Gólyatábor kiváló helyszín arra, hogy felmérjétek a terepet, összeismerkedjetek egymással, egyetemista éveiteket meghatározó ismeretségeket, barátságokat kössetek és beszerezzetek minden fontos és hasznos információt a suliról, a hallgatói életről, a szórakozási lehetőségekről. Kár lenne kihagyni!:)

Az idei Gólyatábor (GT) augusztus 28. és 31. között kerül megrendezésre Keszthelyen. A részvételi díj 13.000 Ft, ami tartalmazza a szállást, a napi háromszori étkezést, egy GT-pólót, fergeteges programokat és némi meglepetést is. Ezt az összeget készpénzben a helyszínen, a regisztrációkor kell befizetned.

A következőképpen jelentkezhetsz a Gólyatáborba:

1. Személyesen a Felvételi Tanácsadó Központban ( Pannon Egyetem „B” épület – bejárattól jobbra). Itt rögtön első kézből kaphatsz információkat a táborról, illetve felkészült kollégák tájékoztatnak bármilyen egyetemi kérdésben.

2. Telefonon a következő számon: 06-88/624-329
Itt 10:00-től 16:00-ig lelkes operátorok várják a hívásodat. Kérni fogják a legfontosabb adataidat, melyeket ha sikeresen megadtad, máris résztvevője lehetsz a fantasztikus rendezvénynek, és nincs más hátra, mint hogy várd, hogy felvirradjon a nagy nap, és irány a GT, Keszthely!

A jelentkezési határidő: 2012. augusztus 21. 16.00.

Mivel kedvenc táborunk LÉTSZÁMKORLÁTOS, időrendi sorrendet állítunk fel (tehát ha a férőhelyek betelnek, a jelentkezést lezárjuk).

A Gólyatáborról részletes információt itt találsz.

Találkozunk Keszthelyen a Gólyatáborban!