vcsTöbb százan érkeztek az egyetemi aulába – ahonnan az RTL Klub stábja Szujó Zoltán vezetésével többször élőben jelentkezett – hogy részese legyenek annak az örömnek, amit az X-Faktor tehetségkutató műsor utolsónak kiejtett neve okozott. A helyszínen lévőket MC DC szórakoztatta, de találkozhattak Vastag Csaba édesanyjának osztályával is, akiknek határozott véleményük volt arról, miért a veszprémi döntősnek kell megnyernie a versenyt.

– Matek tagozatos iskola lévén logikát is tanulunk. Arra jutottunk a döntő előtt, hogy Nikolas szépen énekel, Norbi showman, Csaba pedig e kettő együtt, így igazából benne van meg az x-faktor – árulta el érdeklődésünkre Port Márta, a Kossuth Lajos Általános Iskola 4/a osztályfőnöke. – Az egész osztály a műsor lázában ég már hetek óta, Márta nénitől mindig megkövetelik, meséljen fiáról, ami már lassan a tanulás rovására megy – mondja nevetve az osztályfőnök. Elárulta, Csaba gyakori vendég az iskolában, számos rendezvényükön fellépet már.

A végső döntés kihirdetésekor állva várták a rajongók, hogy elhangozzon, ki az X-Faktor 2010-ben. Vastag Csaba nevét hallva egy emberként üvöltött fel mindenki, de közülük az édesapa volt a legboldogabb, akinek első szava a köszöneté volt, amiért ilyen sokan kiálltak fia mellett és szavaztak. – A kedvenc ételükkel várjuk haza a gyerekeket, ami a túrós csusza pörkölttel, de előtte nyúlhúsból készült húslevest rakunk eléjük – árulja el a családi titkot Vastag Sándor. A fiatalok nem élvezhetik sokáig az otthon melegét, számos fellépés, feladat vár rájuk. – Az egész család életét megváltoztatta ez a megmérettetés, de itthon mindig biztos támaszra találnak, bárhova viszi is őket a sors – mondja az édesapa.

rajongok

Forrás: vehir.hu

Havi egymillió forint egy éven át, egy értékes karóra, egy személygépkocsi és egy hét Thaiföldön, ez mind az X-Faktor győztesének jutalma, de ennél sokkal többet tudhat magáénak. Simon Cowell, a műsor atyja már tervezi a nemzetközi szuperdöntőt, ahol a különböző X-Faktor győztesei csaphatnak egymásnak, így elképzelhető, hogy Vastag Csaba Las Vegasban alapozhatja meg nemzetközi karrierét. (Forrás: vehir.hu)

Szeretettel gratulálunk Műmen-es hallgatónknak! Csak így tovább Csabi!