Forrás: turizmus.com

Forrás: turizmus.com

A Magyar Turizmus Zrt. által életre hívott, „Az év turisztikai témájú szakdolgozata” pályázatra 2010 őszén 67 szakdolgozat érkezett 20 felsőoktatási intézményből. A szakdolgozat-pályázat ünnepélyes eredményhirdetésén, 2011. május 31-én, két kategóriában hirdettek nyerteseket, további négy pályázó pedig különdíjban részesült. Az MT Zrt. idén is külön oklevéllel ismerte el azt a felsőoktatási intézményt, amely a diákok számára a legjobb felkészítést nyújtotta a szakdolgozat-készítés során. A diákok a munkájukért járó elismerést ünnepélyes keretek között Dr. Nemes Andreától, a Nemzetgazdasági Minisztérium Turisztikai Főosztályának vezetőjétől és Horváth Gergelytől, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatójától vehették át. Az eredményeket Dudás Krisztina, a Magyar Turizmus Zrt. marketingigazgatója ismertette.

A pályázaton karunk hallgatói az alábbi helyezéseket érték el:

  • Alapos, tudományos igényű munka kategóriában II. (megosztott) helyezést ért el Gajdacsik Tünde „Hatásvizsgálat és elégedettségvizsgálat a Budapesti Füvészkertben” című dolgozatával. Konzulense: Pénzes Erzsébet
  • Alapos, tudományos igényű munka II. (megosztott) helyezést ért Kaszás Nikoletta „Két keréken a Balatonnál – A Balatoni Bringakörút kereslet-kínálati elemzése” című dolgozatával. Konzulense: Fehérvölgyi Beáta
  • Újszerű témaválasztás kategóriában III. helyezést ért el Mágocsi Martina „Virtuális turizmus” című dolgozatával. Konzulense: Pénzes Erzsébet.

A Magyar Turizmus Zrt. ismét külön oklevéllel ismerte el a diákok számára a szakdolgozat-készítés során a legjobb felkészítést nyújtó felsőoktatási intézményt. A 2010. évi szakdolgozat-pályázaton ezt az elismerést a Pannon Egyetem Turizmus Tanszéke érdemelte ki.

Részletes információk itt találhatók.

Ezúton is gratulálunk a hallgatóknak, konzulenseiknek és a Turizmus Tanszéknek az elért sikerekhez!

Időközben a Magyar Turizmus Zrt. kiírta „Az év turisztikai témájú szakdolgozata, 2011.” pályázatot. Úgyhogy, ha valaki az eddig elért szép eredményeken felbuzdulva kedvet kapott, akkor hajrá! 🙂 Részleteket itt olvashattok.