3an_webAz elmúlt időszakban a reklámbizniszben el kezdett valami megváltozni, Facebook van, meg YouTube, meg sokszor valami teljesen újfajta kommunikációs stílus. Ezekről fognak mesélni a Revüs srácok, Kaizer Gábor és Bonyhádi Gábor a 10. Veszprémi Utcazene Fesztivál Gazdaságtudományi Kar Színpadon július 15-én (csütörtökön) 16.30-tól.

Kaizer Gábor még gimisként olvasta Oliviero Toscani „Reklám, te mosolygó hulla” címu könyvét, ami akkora hatással volt rá, hogy elhatározta, mindenképpen a kommunikációs ipar fertojében akarja eltékozolni tehetségét. Dolgozott már többek között online újságíróként, webdesignerként, online- és gerillamarketing szakértoként, majd 2006-ban életrekeltette a ReVISION-t, az elso hazai gerillamarketingre specializálódott ügynökséget. Azóta csak a varázsgömbjét szokta dörzsölgetni kampánystratégiák vízionálása érdekében. Gábor a Magyar Reklámszövetség elnökségi tagja

Bonyhádi Gábor pályafutását 11 évesen petárdaárusítással kezdte, mivel az éppen akkor betiltott eszköz hiánycikknek számított az általános iskolai osztályközi szabadpiacon. Az árusítás többszöri betiltása után már minden erejével azon volt, hogy tűzoltó parancsnok lehessen. Kisiklott pályája csak a gyógyszertári segédkezésig vitte, amit később bármixerkedésre és tengerparti halsütésre váltott. Majd tanult marketinget Budapesten és Torontóban. De az igazi kiteljesedést csak azután találta meg, amikor rájött, hogy ő lehet az első a családban, aki férfi létére nem visel bajuszt. E nagyszerű felismerést követően már minden idejét a munkának és a gasztronómiának szenteli. Mindkettő meg is látszik rajta. Mottója: „Azért szeretem a hétvégét, mert sokkal több szabadidőm van dolgozni.

A ReVISION egy budapesti kommunikációs műhely. A „Revü” az első hazai gerillamarketingre specializálódott ügynökségként indult, mára egy széles spektrumú alternatív full-service ügynökséggé vált, többek között saját filmprodukciós üzletággal, ill. a piacon elsőként saját közösségi médiafigyelő rendszerrel.