♻️ Tudtad, hogy lehet kávéból nyomdafestéket készíteni? ♻️ Mennyi olyan ruhád van otthon, amit nem is hordasz? Érdekel, hogyan változtathatnál ezen? ♻️ Tudtad, hogy Amszterdam 2050-re 100%-ban átáll a körforgásos gazdálkodásra?

Fenntarthatóság, újrahasznosítás, szelektív hulladékgyűjtés, megújuló energiaforrások, ökológiai lábnyom, körforgásos gazdaság… Manapság egyre „divatosabb” fogalmak. Ugye, Neked is ismerősek?

Ha érdekel a környezet, a társadalom és lakóhelyed jövője, akkor jelentkezz GreenLike versenyünkre, amelyen  betekintést nyerhetsz a körforgásos gazdaság témakörébe!


Ki jelentkezhet a GreenLike versenyre?

A versenyre bármely középiskola diákjai jelentkezhetnek 3-4 fős csapatban


A kétfordulós GreenLike verseny felépítése:

1. ONLINE forduló: 2023. október 24., 14:00-16:00

Az online fordulón a versenyző csapatok körforgásos gazdasággal és fenntarthatósággal kapcsolatos feladatokat oldanak meg. A 10 legtöbb pontot elérő csapat továbbjut a Veszprémben megrendezésre kerülő helyszíni fordulóra.

2. HELYSZÍNI forduló: 2023. november 17., 9:00-16:00

Az online fordulóról továbbjutó 10 csapat egy interaktív döntőn méri össze tudását Veszprémben, a Pannon Egyetemen.


Jelentkezési határidő: 2023. október 17. éjfél


Jelentkezés módja:

A csapatok jelentkezését a kommunikacio@gtk.uni-pannon.hu e-mail címen várjuk.
A jelentkezéshez a következő adatokat kérjük megadni: iskola, csapatnév, csapattagok neve, csapatkapitány neve, e-mail címe és telefonszáma.


Díjazás: pénzjutalom, ajándékutalvány és ajándékcsomagok


Ha bármi kérdésed van a versennyel kapcsolatban, a kommunikacio@gtk.uni-pannon.hu e-mail címen felteheted.


GYŰJTSD A FELVÉTELI PONTOKAT!

Ha 2024-ben a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karára felvételizel, és a GreenLike versenyen 1., 2., 3. helyezést érsz el, vagy különdíjban részesülsz, akkor a felvételi során 30 intézményi pontot kapsz tőlünk. 

Pontgyűjtésre fel, sok sikert a versenyen!

A GreenLike verseny a 2019-1.3.1-KK-2019-00015 azonosító számú, „Körforgásos gazdasági alapokon nyugvó fenntartható kompetencia központ létrehozása a Pannon Egyetemen” című pályázati projekt keretében valósul meg.