Célcsoport és tipikus problémák: Az „Érdemes-e belevágni, avagy technikák a projektek megvalósíthatóságának felmérésére” című képzést elsősorban olyan szervezeti vezetőknek és munkatársaknak ajánljuk, akik vagy még nem dolgoztak projektekben, vagy már van ugyan tapasztalatuk, de időnként az alábbi problémák egyikével-másikával (vagy mindegyikével) küzdenek:

A képzés célja a résztvevők azon készségeinek fejlesztése, amelyek révén fel tudják mérni egy-egy tervezett szervezeti projekt megvalósíthatóságának lehetőségeit, illetve kockázatait.

Jelentkezzen most!

Tematika

Módszertan, megközelítés:

A képzés nyelve: magyar vagy angol

Létszám: Csoportonként max. 16 fő

Időtartam: 1 nap (9.00h-17.00h)

Helyszín: a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karának első emeleti könyvtárterme (az ettől eltérő helyszínről külön értesítjük a jelentkezőket)

Mire lesz képes az, aki elvégzi a képzést?

A képzés eredményeképpen a résztvevők képesek lesznek:

 

A képzés vezetője Dr. Csepregi Anikó, menedzsment tréner

Csepregi AnikóAnikó küldetésének érzi, hogy szaktudását és tapasztalatait felhasználva segítse a magyarországi szakembereket munkájuk sikerességének fokozásában.
Anikó felsőfokú tanulmányai előtt 5 évet angol nyelvterületen élt. Alapszakos diplomáját a BGF PSzFK-án, a mester szakos diplomáját pedig a PE GTK-án szerezte. Tanulmányai mellett több évet egy KKV-nál is dolgozott. Doktori dolgozatában a vállalatoknál dolgozó szakemberek tudás és kompetencia menedzselését (megosztását) vizsgálta. A Pannon Egyetemen való oktatás mellett, tagja az ’International Association for Knowledge Management’ nemzetközi egyesületnek, valamint a ’Project Management in the XXI. Century’ nemzetközi kutatásnak. 2006. óta tart felnőttek számára magyarul és angolul előadásokat, szemináriumokat/gyakorlatokat és tréningeket, amelyeken KKV-k mellett multinacionális vállalatok munkatársai is részt vesznek.

 

Részvételi díj: 49.500 Ft + ÁFA/fő

Jelentkezzen most!

Vissza a tréningnaptárhoz! >>>

Vissza a vállalati tréningekhez! >>>