IMG_4960A Bologna-rendszernek köszönhetően átalakult a képzési rendszer: új szakok jöttek, régiek futnak ki. Idén júniusban sikerrel záróvizsgáztak többek között az első Vezetés és szervezés mesterszakos hallgatók, míg a minőségügyi szakmérnöki szakon és az MBA továbbképzési szakon új képzési rendszerben fognak végezni a hallgatók.

Jövőre már az új, Bologna rendszerben végeznek majd az első minőségügyi szakmérnökök, szakközgazdászok és szakmenedzserek. Az új képzési szerkezet lehetővé teszi, hogy a mérnöki előképzettségen kívül korlátozás nélkül bármilyen előképzettséggel lehessen minőségügyi szakirányú továbbképzési diplomát szerezni. Bővebb információ kapható az Egyetem Felnőttképzési intézeténél Bakonyi Antalnénál a 88/624-952 telefonszámon, a bane@almos.uni-pannon.hu e-mailen, vagy a GTK honlapján.

MBA szakirányos szakos hallgatók helyét jövőre az új, Bologna-rendszerben végzett első mesterszakos MBA-sok veszik majd át. Ezen szakra Veszprém mellett Nagykanizsa képzési helyre is veszünk fel hallgatókat. Bővebb információ itt található a képzésről.

A képen az MBA szakirányos szakos hallgatók láthatók, további tablóképek a GTK Facebook-oldalán találhatók.