IMG_4897Eljött ez a nap is… A felvételi jelentkezési lap volt az első lépés, aztán a beiratkozás. Már most is egyetemista az újonnan felvett hallgató, ám 2009. szeptember 1-jétől lesz igazi egyetemi polgár, miután az évnyitón a Dékán fehér kesztyűben kezet fog vele és elhangzik az útnak indító mondat: „Egyetemi polgárrá fogadom.”

Évnyitó tehát 2009. szeptember 1. 11 óra, Aula – elsősöknek kihagyhatatlan, felsőbb éveseknek illendő… Már csak azért is, hogy megtudjuk mi minden történt a nyáron, hány hallgatóval vagyunk többen és mi vár ránk a 2009/2010-es tanévben…

Az évnyitót követően az elsős hallgatók részére Kari Információs Nap 13 órától az Aulában, ahol rövidebb tájékoztatók lesznek a Kar kínálta lehetőségekről, hogy végzéskor ne csak a diplomát tudjátok beleírni az önéletrajzba, hanem a külföldi ösztöndíjat, a Köztársasági-ösztöndíjat, vagy éppen azt, hogy a Karon tudományos kutatómunkát végeztetek. Az Információs Napon emellett a szakvezetők és az elsősöket segítő Szenior Szervezet is bemutatkoznak.