A BATUKI az érintett szereplők széles körével együttműködve végzi tevékenységét. Ez egy folyamatos, kölcsönös kommunikációt jelent, amelynek során a szakmai partnereket az egyes kutatások előkészítésétől kezdődően az eredmények kommunikációjáig bezárólag bevonjuk, ami az intézet sikerének egyik záloga.

Az együttműködések fontos részét képezi a Pannon Egyetem más szervezeti egységeivel, kiemelten a Turizmus Tanszékkel történő kapcsolat, a kutatási témák függvényében a BATUKI épít a más szervezeti egységekben elérhető szakmai tudásra.

Igazodva a Pannon Egyetem kapcsolatrendszeréhez, a BATUKI aktív kapcsolatot ápol továbbá hazai és nemzetközi felsőoktatási intézményekkel, kutatóműhelyekkel, illetve a kutatási eredmények publikációjában fontos szerepet betöltő médiával.

A nemzetközi együttműködések közül kiemelendő a turisztikai oktatást kínáló felsőoktatási intézményeket tömörítő ATLAS (Association for Tourism and Leisure Education) szervezet, amely közös kutatásokra és nemzetközi konferenciákra egyaránt lehetőséget ad a jövőben is. További együttműködési potenciált rejt a tudományos turisztikai kutatókat tömörítő nemzetközi szervezet, az AIEST (International Assocation of Scientific Experts in Tourism), illetve az Erasmus partner felsőoktatási intézmények és AISEC partnerek.

Együttműködő partnereink:

További információ az együttműködési lehetőségekről: Dr. Sulyok Judit (telefon: 88/624672, e-mail: sulyokj@gtk.uni-pannon.hu)

Vissza a BATUKI főoldalra!>>>