A pótfelvételi eljárás során csak egy intézménybe és csak egy szakra lehet jelentkezni. Erre a célra külön jelentkezési lap készült. A pótfelvételiző választhat, hogy a jelentkezési lapot tölti ki, és adja be, vagy a www.felvi.hu oldalon elérhető elektronikus felvételi lehetőségével él.

A pótfelvételi eljárás során azoknak a jelentkezését fogadják el, akik 2012-ben nem jelentkeztek, vagy akik a 2012. évben nem nyertek felvételt egyetlen felsőoktatási intézménybe sem.

A jelentkezési lap térítésmentesen beszerezhető jövő héttől Veszprémben a Pannon Egyetem Felvételi Tanácsadó Irodájában hétköznap 9.00 és 16.00 óra között.  (8200 Veszprém, Egyetem u. 10., B épület). Továbbá bármelyik felsőoktatási intézményben

Jelentkezési határidő: 2012. augusztus 10. péntek.

A pótfelvételi eljárás alapdíja: 5.000 Ft.

A jelentkezési laphoz a Felsőoktatási felvételi tájékoztató 2012. c. kiadványban megjelölt iratokat (érettségi bizonyítvány, többletpontra jogosító igazolások, stb.) kell csatolni, illetve azokat a középiskolai teljesítményeket, illetve felvételi eredményeket kell igazolni, amelyeket a jelentkezés elbírálásához kértek.

A jelentkezési lapokat közvetlenül az Oktatási Hivatalhoz kell benyújtani (Oktatási Hivatal 1443 Budapest, Pf. 220.).

A Gazdaságtudományi Kar pótfelvételi eljárás keretében meghirdetett szakjai megtekinthetők itt.