2023. szeptember 11-én megrendezésre kerül a nagyszabású, intelligens technológiák legújabb vívmányait bemutató AI Summit konferencia, amely keretében a BDO Corporate Finance csapata egyetemisták számára kínál részvételi lehetőséget.

Az AI Summit rendezvény egyedülálló lehetőséget teremt arra, hogy a hazai szakemberek és érdeklődők bepillantást nyerjenek a mesterséges intelligencia világába, és felfedezzék annak az üzleti életre, a társadalomra és az iparágakra mért hatásait. Az eseményen több, mint 50 hazai és nemzetközi előadó biztosítja szakértelmével a konferencia sokszínűségét.

A BDO Corporate Finance csapata elkötelezett híve a tudásfejlesztésbe, a tudásmegosztásba és a tudásgyakorlásba való befektetésnek, így a fiatal egyetemisták látókörének szélesítése céljából ingyen részvételi lehetőséget biztosít 50 szerencsés hallgató számára.

A részvételhez az AI Summit főoldalán lejjebb görgetve, a regisztrációs adatlap kitöltése szükséges, legkésőbb augusztus 31-ig. Ezután minden regisztráló egy rövid kérdőívet kap majd, és a válaszok alapján kiválasztásra kerül az 50 nyertes.