100609_arvizAz elmúlt hetekben mindannyian megtapasztalhattuk a saját bőrünkön, hogy mekkora ereje van a természetnek. Láthattuk, amint a máskor csendesen csörgedező Séd patak nagy hömpölyögő vízfolyammá változott órák leforgása alatt. Igazából azonban el sem tudjuk képzelni, milyen nehéz helyzetbe kerültek most a Sajó, Hernád és Bódva mellett élők.

A Pannon Egyetem adománygyűjtést szervez az árvízkárosultak megsegítésére, melynek keretében fertőtlenítő- és tisztítószerek, takarítóeszközök, tisztálkodó szerek, konzervek, félkész, vízben melegíthető ételek, palackozott vizek, italok felajánlását várjuk a Kommunikációs Irodában, a B épületben hétköznap 7.30-16.00 között.

A felajánlott adományokat a Pannon Egyetem június 24-ig gyűjti, majd a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal együttműködve juttatja el az észak-magyarországi árvíz sújtotta településekre.

Sokan egy élet munkáját kényszerültek maguk mögött hagyni, ezért kérünk mindenkit, hogy lehetőségeihez mérten kapcsolódjon be a Pannon Egyetem adománygyűjtő kezdeményezésébe.

Köszönettel várjuk a felajánlásokat!