Forrás: www.merjvallalkozni.hu

Forrás: www.merjvallalkozni.hu

Elgondolkodtál már azon, milyen lenne, ha lenne egy saját céged? És az indulótőke az öledbe pottyanna?

Ha van egy jó ötleted és eddig az anyagiak miatt nem kezdtél bele, akkor itt az alkalom, hogy végre megvalósítsd, ugyanis a Dreher Sörgyárak Zrt. pályázatott hirdet 2011-ben is.

Pályázz a “A jövő fiatal vállalkozója 2011” díjra és nyerj 3 millió forintot!

A pályázaton a bíráló bizottság döntése alapján 6 millió forint kerül szétosztásra, melyet a vállalkozások alapítására/fejlesztésére kell felhasználni:

  • 1. helyezett: 3 millió Ft
  • 2. helyezett: 2 millió Ft
  • 3. helyezett: 1 millió Ft

A nyertesek a pénzösszeggel együtt 6 havi szakmai tanácsadást is nyernek, amelyet vállalkozásuk megalapítása és elindítása során tudnak igénybe venni.

Pályázatot csak előzetes regisztráció után fogadnak be. Regisztrációs határidő: 2011. február 25. Regisztrálni interneten, illetve a helyi diák szervezetek koordinátorain keresztül lehet. A regisztrációs díj 2000 Ft.

A pályázat első része három írásbeli fordulóból áll, minden alkalommal a megvalósítandó vállalkozás üzleti tervének egy részét kell elkészíteni és a bírálókhoz eljuttatni:

  • 2011. március 11-ig az ötlet leírását és a részletes marketing tervet,
  • 2011. március 25-ig az eszköz-, működési-, humán erőforrás tervet,
  • 2011. április 8-ig a pénzügyi tervet.

A döntőre 2011. május 20-án kerül sor. A döntőbe a legjobb 10 üzleti tervet készítő fiatal kerül be, ahol angol nyelven kell a vállalkozási ötletet és a megvalósítási tervet bemutatni.

Részletes információ és regisztráció Orbán Asztridnál lehetséges. E-mail: asztrid.orban@best.eu.org

További részletek a honlapon.