Célcsoport és tipikus problémák: A „Hogyan lehetek sikeres csoportvezető? – Vezetői tréning csoportvezetőknek” képzést elsősorban olyan, a termelésben vagy bármely más területen dolgozó csoportvezetők és művezetők számára ajánljuk, akik időnként az alábbi problémák egyikével-másikával (vagy mindegyikével) szembesülnek:

A képzés célja a résztvevők vezetői készségeinek fejlesztése és ezáltal az általuk vezetett csoport hatékonyságának növelése.

Tematika

Módszertan, megközelítés:

A képzés nyelve: magyar

Létszám: Csoportonként max. 16 fő

Időtartam: 1 nap igény szerint (9.00h-17.00h)

Helyszín: a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karának első emeleti könyvtárterme (az ettől eltérő helyszínről külön értesítjük a jelentkezőket)

Mire lesz képes az, aki elvégzi a képzést?

A képzés eredményeképpen a résztvevők képesek lesznek:

 

A képzés vezetője Biermann Margit, mérnök-közgazdász, mesteroktató

Biermann MargitMargit küldetésének érzi, hogy szakmai tudását és tapasztalatait felhasználva támogassa a különböző szinten dolgozó vezetőket és szakembereket munkájuk sikerességének fokozásában.

Margit első diplomáját a Nehézipari Műszaki Egyetem Gépészmérnöki karán szerezte, majd gazdasági, humán erőforrás és minőségügyi területen vett részt posztgraduális képzéseken.

Tíz évet dolgozott iparban, húszat pedig közigazgatásban, több éven keresztül felsővezetőként.

2007 óta oktat a Pannon Egyetemen. Vállalati tréningeket is tart, könnyen megtalálja a hangot a különböző összetételű csoportokkal.

Tagja a Humán Szakemberek Országos Szövetségének, valamint a Magyar Közgazdasági Társaságnak.

Részvételi díj: 49.500 Ft + ÁFA/fő

Jelentkezzen most a székesfehérvári képzésre!

Vissza a tréningnaptárhoz! >>>

Vissza a vállalati tréningekhez! >>>