Az ELTE PPK Szociálpszichológia MA szakirány 2020 tavaszán rendezi meg negyedik alkalommal „Változó világ, változó társadalom” elnevezésű, interdiszciplináris, tudományos hallgatói konferenciáját.

A konferencia célja a napjainkban zajló társadalmi változásokra való reflektálás, és társadalmat érintő kérdések megvizsgálása elméleti és empirikus kutatásokon keresztül. Kiemelt témák az idei konferencián a klímaváltozás, annak társadalmi következményei és az intervenció lehetőségei, így különösen várják az ebben a témában készült kutatások bemutatását.

Jelentkezés:
A konferenciára várják minden pszichológia, közgazdaságtan, politikatudomány, jog, társadalmi tanulmányok, kulturális antropológia és szociológia szakon tanuló illetve más érdeklődő BA, MA és PhD hallgatót, aki bemutatná elméleti vagy empirikus kutatásának eredményeit 15 perces előadás formájában.

A konferenciára jelentkezni az alábbi jelentkezési lap kitöltésével, illetve absztrakt feltöltésével lehet>>>
Az absztrakt terjedelme 250-300 szó, amely tartalmazza az előadás szakirodalmi hátterét, fő kérdéseit, hipotéziseit, illetve az eredményeket/következtetéseket. Az absztraktokat szakmai zsűri értékeli, a jelentkezés elbírálásáról április elején küldenek értesítést.

Jelentkezési határidő: 2020. március 31.

Az esemény:
Időpontja: 2020. május 8.
Helyszíne: ELTE PPK Kazinczy u. 23-27.
Facebook-oldala>>>
Kapcsolat: sgm_researchlab@ppk.elte.hu

A konferenciára szeretettel várják a téma iránt érdeklődő kollégákat, szakértőket, hallgatókat.