Fesztivál Önkéntes Központ gyakornoki programjának keretein belül keres (akár) hosszú távra munkatársat az alábbi pozíciókba:

– Kommunikációs gyakornok
– Backoffice gyakornok
– Önkénteskoordinátor

A Kommunikációs gyakornokok részt vehetnek a marketing stratégia és kampányok megtervezésében, emellett feladatuk lesz a tartalomgyártás és a kreatív anyagok megtervezése és elkészítése.

A Backoffice gyakornokok beleláthatnak a Központ háttérmunkálataiba, kapcsolatot kell, hogy tartsanak a gyártó cégekkel és Excel adatbázisokat kezelnek, eközben lehetőségük van kommunikációs készségeik fejlesztésére és hasznát vehetik a Központ rendszerszemléletét.

Az Önkénteskoordinátorok fő feladata az önkéntesek koordinálása, a velük való kommunikáció és a kapcsolattartás a rendezvényekkel.

A gyakornokok rugalmas munkaidőt és részben home office lehetőséget kapnak, valamint az egyetemi szakmai gyakorlatukat a hazai fesztiváliparban tudják teljesíteni. A feladatok változatosak, ezzel is széleskörű tanulási lehetőséget és gyakorlati tapasztalatot nyerhetnek a pozíciókra jelentkezők; valamint fejleszthetik kommunikációs és problémamegoldó készségeiket és vezetői kompetenciáikat.

Jelentkezni a hr@fesztivalonkentes.hu e-mailcímen lehet!

Jelentkezési határidő: 2023. február 10.

(Hirdetés feltöltve: 2023.01.26.)