A Budapesti Corvinus Egyetem Vezetéstudományi Intézete és az EVK Szakkollégium szervezésében 2017-ben ismét megrendezésre kerül az immáron tizenhét éves múltra visszatekintő esettanulmányi verseny.

A versenyre az idei évtől alapszak végzős, és mesterszakos tanulmányaikat folytató hallgatókból álló, négyfős csapatok jelentkezését is várjuk. A országos döntő előtt a csapatok egy online forduló keretein belül is összemérik képességeiket, mely fordulón minden egyetem legfeljebb három csapattal vehet részt. Ebben a körben a megoldott eset leadásának határideje február 14. 23:59. Az online forduló esetét február 7-én, délben teszik közzé a honlapon. Az online fordulóba beküldött prezentációkat egy szakértői zsűri fogja értékelni és kiválasztani belőle a legjobb 16 csapatot, akik részt vehetnek az országos döntőben. A XVIII. Országos Esettanulmány Verseny döntőjének időpontja 2017. március 11-13.

Idén először az országos döntő első három helyezettje pénzjutalomban részesül!

I. helyezett: 250 000 Ft
II. helyezett: 150 000 Ft
III. helyezett: 100 000 Ft

Kérjük, kérdés és jelentkezés esetén vedd fel a kapcsolatot a PE-GTK kapcsolattartójával, Szentes Balázs tanár úrral a szentesb@gtk.uni-pannon.hu e-mail címen.