HR festAz Új Nemzedék Veszprémi Közösségi Tér lehetőséget biztosít hallgatók részére az október 27-én, Budapesten az Akvárium Klubban megrendezésre kerülő HR fest-en történő részvételre.

A részvételi díjat az Új Nemzedék Veszprémi Közösségi Tér fizeti, a jelentkezőktől az útiköltség hozzájárulást és az aktív részvételt várják!

További részletek:

„A HR fest azért jött létre, mert a humánerőforrás menedzsment központi funkcióvá kezd válni minden olyan szervezet életében, amely hosszútávon is versenyképes vagy fenntartható útra akar lépni. A munkaerő világát érintő technológiai és társadalmi változások pedig egyre intenzívebbek. Lépést kell tartani a napjainkban jellemző tendenciákkal, technológiai újításokkal és fel kell készülniük a jövőben bekövetkező változásokra. Beszélnünk kell a jelenlegi kihívásokról, meg kell osztanunk a jó gyakorlatokat, ismernünk kell a perspektívákat, fel kell készülnünk, alkalmazkodnunk és lehetőségeink szerint alakítanunk kell a munkaerőpiac és boldog munkavégzés, mint életforma jövőjét.”

A programra meghívást kapott a Közösségi Terek által elért 20-25 fiatal, akik 16 és 23 év közöttiek

a. mernek véleményt megfogalmazni, és ezt akár 5-10 ember előtt is elmondani,
b. érdeklődnek a HR világa iránt
c. esetleg van önkéntes tapasztalatuk
d. elsősorban vidéki városokból, falvakból érkeznek
e. végzettségüket tekintve gimnazisták, szakközépiskolások, egyetemisták, szakmában dolgozók, vállalkozók, művészek, mérnökök, bölcsészek, stb.

Részletes információ a rendezvény honlapján: http://hrfest.com/

A HRfest célja: hogy több boldog magyar munkavállaló és munkahely legyen itthon és ezek megteremtésében segítsék a HR-eseket

A szervezők célja: hogy a HR-esek meglássák az önkéntesség pozitív hatását a személyiség fejlődésében, s az ifjúsági és önkéntes munkát valódi munkatapasztalatként értékeljék

A fiatalok célja: HR területen tanulni, élményeket, tapasztalatokat szerezni, kapcsolatokat építeni, véleményformálóvá válni, korosztályt képviselni

A Fesztivál részét képezi a Youth Stage, amelynek célja, hogy a fiatalok számára is érdekes gondolatokat és inspirációkat kínáljanak. A Youth Stage két témával foglalkozik. A délelőtt folyamán az Y és a Z generáció értékessége (miben értékesek ők, mit adnak hozzá a magyar munkaerőpiachoz, hogyan tudják formálni Magyarországot) lesz a téma, a délután egy részében pedig az önkéntesség.

Egyes szekciók munkanyelve az érdeklődő külföldi cégvezetők részvétele miatt lehet angol lesz – ez is lehet szempont a jelentkezéseknél.

JELENTKEZÉS 2016. OKTÓBER 10-ÉN, HÉTFŐN 12:00 ÓRÁIG A KOMMUNIKACIO@GTK.UNI-PANNON.HU E-MAIL CÍMEN.