PótfelvételiVan egy jó ötleted, s szeretnéd megvalósítani? Saját vállalkozást indítanál? Segítünk, hogy elérd a céljaidat.

A Gazdaságtudományi Kar olyan Vállalkozásfejlesztési Kompetenciák Fejlesztése Tréninget indít a Pannon Egyetem hallgatóinak, amely megadja a saját vállalkozás indításához szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket. Célunk, hogy a jelentkező hallgatók körében erősítsük a saját elképzelések és ötletek megvalósítását segítő kompetenciát.

A tréning 2015. október elejétől 2015. november végéig tart, az oktatás pénteki és szombati napokon történik. Egy modul 10 órás. Az ismeretek átadása minden modulon belül a Gazdaságtudományi Kar egy oktatója és egy céges szakember együttműködésében valósul meg, ezzel biztosítjuk az elméleti és a gyakorlati ismeretek ötvözését.

Do you have a great idea?A tréning moduljai:

  • Vállalkozásalapítási ismeretek
  • Pénzügyi és adózási ismeretek
  • Projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • Kreatív problémamegoldás
  • Marketing
  • EU programok és pályázatok

A Vállalkozásfejlesztési Kompetenciák Fejlesztése Tréningről tanúsítványt állítunk ki a hallgatóknak, feltétel legalább 4 modul elvégzése.

A tréningre várjuk a Pannon Egyetem bármely karának hallgatóit.

A tréninget követően a résztvevő hallgatók prezentálhatják vállalkozási ötletüket, és az ahhoz kapcsolódó üzleti tervüket üzleti mentorok előtt.

Jelentkezés és további információk az info@gtk.uni-pannon.hu e-mail címen. Jelentkezési határidő: 2015. szeptember 30.

A Vállalkozásfejlesztési Kompetenciák Fejlesztése Tréning a TÁMOP-4.1.1.F-14/1/KONV-2015-0002 azonosító számú „A Pannon Egyetem képzéseinek és szolgáltatásainak munkaerő-piaci igényekre alapozott fejlesztése a társadalom és a gazdaság szolgálatában” című projekt keretében valósul meg.