Tavasszal is Szakmai napok az Audi Hungariánál!Valós autóipari környezetben szeretnéd kamatoztatni és végre a gyakorlatban is kipróbálni az egyetemen megszerzett szakmai tudásodat? Látogass el az Audi Adventure Szakmai napra, ahol kézzel fogható szakmai élménnyel gazdagodhatsz az egész napos program keretein belül.

Miért látogass el a Szakmai napra?
Amellett, hogy speciális, egyedi gyárlátogatáson vehetsz részt, megismerkedhetsz a szakterületekkel, és egy izgalmas csoportos projektfeladat és workshop keretein belül a cég egyedi lehetőséget biztosít arra, hogy megszerezd álmaid gyakornoki pozícióját: A legjobban teljesítő hallgatókat a rendezvény után interjúra hívják meg!

Az Audi Hungaria két alkalommal is várja az érdeklődőket a tavaszi szemeszterben, amikor három szakterület mutatkozik be részletesen:

2017.03.28: Beszerzés

2017.04.26: IT / Motorgyártás V8-V10

Azzal kapcsolatos információkat, hogy kinek melyik szakterületet ajánlják megtekintésre, illetve az időterv és a regisztráció részleteit a www.audi.hu/szakmainap oldalra kattintva olvashatjátok. A napot egy csapatépítő lézerharccal zárják!

FONTOS: Budapestről és Győrből érkezők számára ingyenes buszjáratot biztosítunk. Megfelelő számú jelentkező esetén VESZPRÉMBŐL is indul busz! (Indulás Audi Hungaria busszal Budapestről 8:00-kor, indulás Győrből 9:30-kor, program vége/visszaút kb. 17:30-kor!)

Sok szeretettel és megszerezhető tudással vár Téged is az Audi Hungaria!

Tavasszal is Szakmai napok az Audi Hungariánál!