Kedves hallgatók!

Hivatkozva a 6/2020. (IX.01.) számú rektori és kancellári közös utasításra, tájékoztatunk titeket, hogy 2020. október 1-től az intézménybe csak az személy léphet be (hallgató, munkatárs, látogató), akinek a testhőmérséklete nem haladja meg az országos tiszti főorvos által meghatározott mértéket (37.8 °C), melyet érintésmentes testhőmérséklet méréssel ellenőrzünk.

Ennek érdekében az egyetem területén testhőmérséklet mérő pontokat állítunk fel, és bizonyos bejáratok használata korlátozásra kerül.

Hallgatók, munkatársak, látogatók testhőmérséklet mérésre az alábbi pontokon kerül sor:

Épület Helyszín
„A” épület főbejárat
„B” épület aula főbejárat
„T” épület bejárat
„J” épület északi bejárat
„I” épület főbejárat
„E” épület főbejárat
„M” épület porta
„N” épület bejárat

 

Korlátozás alá eső belépési helyek:

Épület Helyszín Korlátozás
„A” épület alagsor Erzsébet-liget felőli bejárat Belépés csak munkatársak részére engedélyezett. Hallgatók, látogatók számára a belépés tilos.
„A” épület alagsor északi bejárat Belépés csak munkatársak részére engedélyezett. Hallgatók, látogatók számára a belépés tilos.
„A” épület földszint déli bejárat

 

Belépés csak munkatársak részére engedélyezett. Hallgatók, látogatók számára a belépés tilos.
“B” épület aula

 

konditerem felőli bejárat

 

Belépés csak munkatársak részére engedélyezett. Hallgatók, látogatók számára a belépés tilos.
“B” épület aula földszint déli bejárat Belépés csak munkatársak részére engedélyezett. Hallgatók, látogatók számára a belépés tilos.
“B” épület aula alagsor akadálymentes bejárat Belépés csak munkatársak részére engedélyezett. Hallgatók, látogatók számára a belépés tilos.
“C” épület főbejárat zárva, belépni tilos
“C” épület hátsó déli bejárat Belépés csak munkatársak részére engedélyezett. Hallgatók, látogatók számára a belépés tilos.
“D” épület bejárat a magaslaborokhoz Belépés csak munkatársak részére engedélyezett. Hallgatók, látogatók számára a belépés tilos.
“J” épület “Géptan” bejárat Belépés csak munkatársak részére engedélyezett. Hallgatók, látogatók számára a belépés tilos.
Nanolabor bejárat Belépés csak munkatársak részére engedélyezett. Hallgatók, látogatók számára a belépés tilos.
“I” épület alagsori bejárat a hátsó parkoló felől Belépés csak munkatársak részére engedélyezett. Hallgatók, látogatók számára a belépés tilos.
Kazánház bejárat az udvar felől Belépés csak munkatársak részére engedélyezett. Hallgatók, látogatók számára a belépés tilos.
Kiskapu Stadion köz felől zárva, belépni tilos

 

Hallgatók és látogatók számára az intézmény területére történő belépés minden nap – az első alkalommal történő testhőmérséklet mérését követően is -kizárólag a mérési pontokon keresztül lehetséges.

Kérjük a fentiek tudomásul vételét és szabályok betartását!