HoneywellA Honeywell globális technológiai vezető vállalat, egyben pedig egyike azon 100 cégnek, amely az energia hatékony felhasználása, tiszta energia felhasználás védelme és biztonsága, valamint a globalizáció és vevői hatékonyság érdekében dolgozik. Ebből a tevékenységből világszerte 132 000 dolgozó veszi ki a részét, soraik között 22 000 mérnök és tudós munkálkodik egy szebb holnapért.

A Honeywell Nagykanizsa gyakornoki lehetőséget kínál az alábbi területeken: 

– Gyakornok – Mérnökségi csapat RÉSZLETEK ITT!>>>
– Gyakornok – Minőségügyi mérnöki csapat RÉSZLETEK ITT!>>>
– Gyakornok – Supply Chain csapat RÉSZLETEK ITT!>>>

Amit ajánlanak:

  • A program keretében 2 sikeres hallgató számára nyári gyakorlatot biztosítank június 27. és augusztus 20. között, illetve akár diplomamunkájuk megírásában is támogatást nyújtanak.
  • Megismerheted egy nemzetközi termelési vállalat működését és betekintést nyerhetsz mindennapjaiba.
  • Megismerheted a termék-portfoliót és a gyártási folyamatokat, továbbá azt, hogy Te miként kerülhetsz be egy dinamikusan fejlődő vállalat sikeres csapatába.

Jelentkezés:
Jelentkezésedet angol nyelvű önéletrajzzal együtt várják az alábbi linken:

Kíváncsi vagy, milyen a Honeywellnél dolgozni? Tekintsd meg a One Honeywell Culture videót a Youtube-on. Amennyiben más pozíciók is érdeklnek, csatlakozz a Honeywell Talent Network csoporthoz, hogy további lehetőségekről és hírekről is értesülhess. További céginformációért látogass el a weboldalra.