Raklapfestő Verseny a Logisztika Napján

Ünnepeljük a Logisztika Napját idén is raklapfestő versennyel!

Április 11. a Logisztika Napja, melynek megünneplésére és a logisztika népszerűsítésére a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kara, a VEAB Logisztikai Munkabizottsága és az EPAL Raklapfestő Versenyt szervez.

Szuper nyeremények várnak:

✔ 1. díj: VEN bérlet a csapat minden tagjának (!), a Veszprémi Egyetemi Napok szervezőinek felajánlásából + EPAL ajándékcsomag

✔ 2. díj: vitorlázás az Aquilo Hotel Panoráma és az Aktív Pont Tihany felajánlásából + EPAL ajándékcsomag

✔ 3. díj: borcsomag + EPAL ajándékcsomag

A versenyre szeretettel várjuk egyetemi hallgatókbólközépiskolás diákokból álló, valamint vállalati partnerektől érkező 2-5 fős csapatok jelentkezését.

Legyen egyedi raklapfestménye! - Adománygyűjtés a GTK-nA verseny időpontja: 2019. április 9., 12.00 óra

Helyszín: Pannon Egyetem, “A-B” épület közötti parkoló (8200 Veszprém, Egyetem u. 10.)

A raklapfestmény témája szabadon választott, de kapcsolódjon a LOGISZTIKÁHOZ!

Az alkotások technikáját (festék, zsírkréta, tempera stb.) a csapatok határozzák meg, így a szükséges anyagokat a csapatok hozzák magukkal. A raklapot az EPAL biztosítja, (a raklap mérete: 800 x 1200). A verseny során használható bármilyen kereskedelmi forgalomban kapható festék, amelynek használata külön engedélyt nem igényel. Védőfelszerelésről (maszk, kesztyű, stb.) szintén a csapatoknak kell gondoskodniuk.

Jelentkezés és további információ Megyeri Lórántnál a kommunikacio@gtk.uni-pannon.hu e-mail címen. Az e-mail tárgyában a “Raklapfestés” szerepeljen.

Jelentkezési határidő: 2019. április 5.

Kérjük, a pályázók jelentkezéskor adják meg a nevüket, e-mail címüket és mobilszámukat is a kapcsolatfelvétel miatt, továbbá az alkalmazni kívánt technikát.

Széchenyi 2020A Raklapfestő Verseny az EFOP-3.6.1-16-2016-00015 számú “A Pannon Egyetem átfogó intézményfejlesztése az intelligens szakosodás elősegítése érdekében” projekt keretében valósul meg.