Prezentációs tréning✔ Milyen egy jó prezentáció?

✔ Hogyan készítsd el a prezentációdat?

✔ Hogyan add elő „magad” hitelesen?

Jelentkezz az ingyenes Prezentációs tréningre, ahol garantáltan választ kapsz a fenti kérdésekre!

Időpont és helyszín: 2019. április 17-én 14:00-18:00  A/03  és április 18-án 8:30-17:30 A/122

A tréning vezetője: Horváth Ádám – FiveStar! Creative Consulting marketing ügynökség

Jelentkezés Sasné Dr. Grósz Annamáriánál a sasne-grosz.annamaria@gtk.uni-pannon.hu e-mail címen 2019. április 16-án 12:00-ig. FIGYELEM! A létszám korlátozott, az első 20 jelentkező vehet részt a tréningen!

Horváth Ádám 2011-ben végzett a Pannon Egyetem vezetés és szervezés mesterszakán. Számos BTL és social employer branding kampány fűződik a nevéhez. Ügynökségének jelenléte több mint 10 országra terjed ki az Egyesült Királyságtól kezdve Kínán, Lengyelországon, Izraelen át egészen az Egyesült Államokig, számos más piac mellett. A branding szakember világszerte ismert márkák építésében szerzett tapasztalatokat, többek között a Grundig, Daewoo Electronics, Fundamenta, Tchibo, Unilever, vagy éppen a British American Tobacco sikeres aktivitásaihoz járult hozzá. Korábban száznál több mérkőzésen szerepelt a Veszprémi Röplabda Club NB1-es csapatában.

A program a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kara által elnyert az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által támogatott “A hazai Tudományos Diákköri műhelyek és rendezvényeik” című projekthez (NTP-HHTDK-18-0020) kapcsolódóan valósul meg.

logo