GeneraliÉrdekelnek a pénzügyek? Nyomon követed a pénzpiaci tendenciákat? Szívesen indítanád karriered az egyik vezető biztosítónál?

Ha a válaszod igen, és az is érdekel, hogy miért érdemes futóruhában aludnod a személyes siker érdekében, ez az előadás neked szól! Gyere el, és kérdezz bátran a Generali Biztosító szakértőitől, és inspirálódj Szalay Ádám motiváló előadásából!

Időpont: 2015. november 24. 17.00 óra

Helyszín: Pannon Egyetem, B épület II. emeleti Konferencia Központ terme

Program:

Megnyitó: DR. KOVÁCS ZOLTÁN, a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karának dékánja és BACSKAI SÁNDOR, a Generali Biztosító régióigazgatója

ALUDJ FUTÓRUHÁBAN! – avagy amit nekem elfelejtettek elmondani, amikor először munkába álltam: SZALAY ÁDÁM kommunikációs szakember, a TV2 Naplójának korábbi főszerkesztője a személyes siker és hatékonyság képletét fejti meg. Mit jelent az E+R=V? Miért éri meg mindeközben futóruhában aludni? Motiváló előadásában olyan döntési, cselekvési modelleket mutat be, amelyek a legsikeresebb embereket jellemzik, és válaszai segítségével kijelölhetjük saját fejlődési utunkat.

…ÉS MI ÚJSÁG A PÉNZPIACON? – Schuszter Pétertől, a Generali Alapkezelő vezérigazgatójától első kézből értesülhettek a pénzpiaci aktualitásokról és azok hátteréről.

LEGYÉL PÉLDAKÉP! – Kis Kádi Gábor, a Generali Biztosító területi igazgatójának előadásából megtudhatod, hogy a tehetség és szorgalom mellett mi az, ami a sikeres karrierhez elengedhetetlen. Mi emel ki a tömegből? Hogyan érd el, hogy téged válasszon egy munkáltató?

HOGYAN LETTEM SALES MANAGER? – A Generali Sales Manager Programjának résztvevői már tudják, mi a kulcs ahhoz, hogy felépítsd saját üzleted és személyes karriered. Gyere el, és hallgasd meg őket!

SZAKDOLGOZOL, DE MÉG NINCS TÉMÁD? – Ragadd meg a lehetőséget, és légy te a két sikeres pályázó egyike, akinek a Generali szakdolgozati konzultációra biztosít lehetőséget. Ha szívesen írnál arról, hogy mi tesz sikeressé egy értékesítési hálózatot vagy mi a szerepe az Y és Z generációnak a biztosítási szektor fejlődésében, pályázz te is! A részleteket az előadáson megtudhatod.

Generali