Ha érdekelnek a vállalkozási sikersztorik és a valóságban edzett tippek, gyere, és vegyél részt az eseményen! Az előadóktól kérdezhetsz, szabadon bedobhatod és megszondáztathatod az ötleteidet.

Meetup – Offline eseményként megtartva

Időpont: 2021. november 30., kedd, 18:00-19:30

Helyszín: Pannon Köztér – közösségi központ, Veszprém, Egyetem u. 10. E. épület

Hogyan indulj el az ötleteddel? – „Hack the life” tanácsok
Életszagú, hasznos tanácsokat hallhatsz arról, hogyan indulj el egy vállalkozási ötlettel a megvalósítás útján, milyen kihívásokkal fogod magad szembe találni, milyen területeken kell helytállnod, mikor ne veszítsd el a lelkesedésed, hited. Az előadó a saját vállalkozásának tapasztalatain keresztül ad betekintést a startupper lét útvesztőibe.
Előadó: Dittrich Antal – alapító, https://actlico.com/

Rakj össze egy rendes pénzügyi és üzleti tervet!
Röviden arról, hogyan célszerű összeállítani egy informatív pénzügyi tervet – magadnak, a csapattagoknak és aztán akár befektetőknek alkalmasan. Olyat készíts, amit valóban használhatsz, ne az íróasztalfióknak dolgozz!
Előadó: Grancsai Erika – Virgo Ventures COO

Bemutatjuk: a Marketyour.store story
Ismerd meg egy várpalotai startup csapat sztoriját! Honnan indultak, hová jutottak el, és mik a jövőbeli terveik.
Előadó: Kovács Balázs – alapító, https://www.marketyour.store

Részvételi feltételek: az eseményen védettségi igazolvánnyal lehet részt venni, melyet a belépéskor kérünk bemutatni. Az esemény ideje alatt maszkot kell hordani, így kérjük, ezt ne felejtsd otthon.

Mindemellett a korlátozások mellett örülünk, hogy személyesen is találkozhatunk és azon vagyunk, hogy minél értékesebb legyen az együtt töltött idő.

Jelentkezési határidő: NOV 29. hétfő 15 óra
ITT regisztrálj az eseményre: https://forms.gle/r8beuviJG1doiKir7

A jelentkezési határidő lejárta után minden regisztrálónak küldünk e-mailt az eseményről.

A programot itt találod a Facebook-on: https://fb.me/e/4ddbqz5PG Előre is köszönjük a megosztásokat!

Az esemény az INPUT program, a Virgo Ventures és a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karának együttműködésében valósul meg az egyetem és a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program által létrehozott Pannon KözTÉRben.

FONTOS! A Pannon Egyetem zárt tereiben a maszkviselés kötelező. Az egyetem épületeit kizárólag egészséges, koronavírus megbetegedés tüneteit nem mutató személy látogathatja. A rendezvények látogatásához előírás a védettségi igazolvány megléte. Javasolt a 1,5 m fizikai távolság megtartása, a gyakori szellőztetés és a kézfertőtlenítés.