2021. januártól a Corvinus Nyelvvizsgaközpont akkreditált ONLINE nyelvvizsgát is hirdet, melyet otthonuk biztonságos környezetében is letehetnek a vizsgázók.

Az akkreditált online írásbeli és szóbeli vizsgánk szerkezete, feladatai, időbeosztása és pontozási rendszere megegyezik a papíralapú vizsgákkal, a sikeres vizsgázók pontosan ugyanolyan államilag elismert nyelvvizsgabizonyítványt kapnak, mint a hagyományos vizsga után.

Az online vizsgaforma nem csupán biztonságos, de kényelmes is, hiszen nem kell utazni, várakozni, a megszokott környezetben, zavaró tényezők nélkül lehet otthonról vizsgázni.

Az írásbeli vizsga során lehetőség van választhatóan a papíralapú szótár és a vizsgaplatformba központilag beépített digitális kétnyelvű szótár (Akadémiai Kiadó) használatára is.

A részvételhez a nyugodt helyszín mellett csak egy internetkapcsolattal és kamerával, mikrofonnal rendelkező számítógép (pl. laptop) és okostelefon/tablet szükséges.

A technikai feltételekről és egyéb tudnivalókról itt lehet tájékozódni, ahol folyamatosan frissítik az információkat. >>>

A januári vizsgára is lehet még jelentkezni, egészen 2020. december 9-ig.

Ha bármilyen kérdés merülne fel az online vizsgával kapcsolatban, várják a kérdéseket ezen a címen: nyelvvizsga@uni-corvinus.hu

(Fotó: uni-corvinus.hu)