2022. november 11. – 2022. december 9. között tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre az Országos Controlling Esettanulmányi Verseny (OCEV).

A határokon átívelő versenyen nagy múltú és sokoldalú üzleti képzést nyújtó magyarországi, illetve határon túli magyar felsőoktatási intézmények képviseltetik magukat négy fős, nappali tagozatos alap vagy mester képzéses hallgatókból álló csapatokkal. A versenyre intézményekként maximum 3 csapat jelentkezhet.

A hallgatók feladata egy Magyarországon működő vállalat valós, aktuális döntéshelyzetére vonatkozó javaslat kidolgozása, majd egy jeles, elismert és független vállalati szakemberekből álló zsűri előtti prezentálása.

A más intézmények által megrendezésre kerülő esettanulmányi versenyekhez képest újdonság és egyben az OCEV védjegye is, hogy a stratégiai, pénzügyi és menedzsment tudáson felül a számviteli, kontrolling ismereteket is előtérbe helyezi.

További infó és jelentkezés: Dr. Fekete-Berzsenyi Hajnalka, Számvitel és Pénzügyi Intézeti Tanszék, fekete-berzsenyi.hajnalka@gtk.uni-pannon.hu