MLBKT által kínált lehetőségekA Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) már 25 éve elkötelezett híve a hazai logisztika és a logisztikai, ellátási lánc szemlélet fejlesztésének.

Az MLBKT által kínált lehetőségek hallgatóknak, oktatóknak:

Diplomamunka-pályázat
A 2015/2016-os tanévben diplomázó MSc és BSc hallgatók számára az MLBKT idén 17. alkalommal hirdeti meg a Lőrincz Péter Diplomamunka Pályázatot. Olyan diplomamunkákat várnak, melyek újszerű eredményeket tartalmaznak a logisztika és ellátási lánc területéről. További információ itt.>>>

Hallgatói konferencia és MLBKT Kongresszusok
Az MLBKT éves novemberi kongresszusának első napján 100 felsőoktatásbeli hallgatót látnak vendégül a hallgatói
konferencián és a délutáni szakmai programon. A rendezvény programja szeptember elején lesz elérhető. A kongresszus helye és időpontja: Siófok, 2016. november 11-13. További információ itt.>>>

Tagozatok
A társaság tagsága igen összetett, ezért a hasonló érdeklődésű, hátterű tagok számára a szűkebb szakmai munkát tagozatok keretében szervezik. Ezek létrejötte teljesen a tagság igényei alapján történik és tartalommal, tevékenységgel is a tagok töltik meg a Titkárság szervezési segítségével.

Ifjúsági Tagozat: A hallgatók és frissen végzettek számára nyújt rendszeres találkozási lehetőséget és fórumokat a vállalati gyakorlatok megismerésére.

Oktatói Tagozat: Programjain keresztül igyekszik támogatni a kollégák közötti tapasztalatcserét, a szakmai műhelyekben születő tananyagok megismertetését, vállalatlátogatásokon keresztül a vállalati gyakorlat megismerését. A Tagozat tevékenységét a tagok ötletei, elvárásai és aktivitása alakítja.

Logisztikai Híradó
A kéthavonta megjelenő szaklap „Elemzések és kutatások” rovatában rendszeresen bemutatják a vállalati szakemberek számára is érdekes szakdolgozatokat, PhD munkákat, TDK dolgozatokat, a felsőoktatásban oktatók kutatásaiból készült cikkeket.

Heti rendszerességgel küldik ki hírlevelüket, Facebook (Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság) és LinkedIN oldalunkon tájékoztatják tagjaikat az aktuális hírekről.