Logisztikai Csapatbajnokság 2017A Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja immár negyedik alkalommal országos szintű logisztikai  csapatbajnokságot hirdet a felsőoktatási intézmények nappali tagozatos hallgatói részére.

A verseny célja:

1. Tehetséggondozás: olyan kiváló tehetséggel és motivációval bíró hallgatókból álló csoport kiválasztása, akik élethivatásként tekintenek a logisztikára.
Kulcsszavak: lexikális tudás, gyakorlatorientáltság, csapatmunkára való hajlam, folyamatok gyors átlátása, vezetői készségek, innovációs készségek. A csapatok a felkészülés és lebonyolítás révén is tanulnak-fejlődnek.

2. Szakmai kötődés kialakítása a verseny nyújtotta élmény által

Kedvcsinálóként, nézd meg a korábbi csapatbajnokságról készült videót!

Díjazás: Első három csapat és felkészítő tanáruk pénzjutalomban részesül:

  • 1. helyezett: 500 000 Ft/ csapat felkészítő tanárukkal
  • 2. helyezett: 350 000 Ft/ csapat felkészítő tanárukkal
  • 3. helyezett: 150 000 Ft /csapat felkészítő tanárukkal

A Levegő Munkacsoport különdíja: 50 000 Ft/csapat felkészítő tanárukkal. A különdíjat a döntős versenyben a környezetvédelmi szempontokat leginkább figyelembe vevő csapat nyeri el.

A Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja továbbá felajánl minden nem dobogós helyen végzett döntőbe jutott csapatnak 50 000 Ft különdíjat.
A fődíjak mellett minden döntőben részt vevő csapat részesül elismerésben!
A fődíjak és különdíjak mellett szakmai gyakorlati lehetőségeket is felajánlhatnak a Bajnokság szponzorai, valamint a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubjának tagvállalatai.

Nevezési díj: 2500,- Ft/csapat

Nevezési határidő: 2016. október 24.

Nevezés: nevezni e-mailben lehet: tanulmanyiverseny@nlvklub.hu

A részletes versenyfelhívás itt olvasható.>>>

Jelentkezési lap letölthető itt.>>>