Dr. Molnár Tamás: Empirikus területi kutatásokAz Akadémiai Kiadó kiadásában, a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kar támogatásával jelent meg Dr. Molnár Tamás egyetemi docens „Empirikus területi kutatások” című könyve.

„A szerző a napjainkban előtérbe kerülő térbeli szemlélet alapján tárgyalja a statisztikai elemző módszereket. A sokak által száraznak tartott tudományterületet közérthetően, az elemzések eredményeit elmagyarázva és értelmezve tárja elénk a főbb összefüggésket.” prof. Dr. Lentner Csaba egyetemi tanár (Nemzeti Közszolgálati Egyetem)

„A konkrét alapadatokkal végzett elemzések rendszere észrevétlenül beavatja az érdeklődőket a területi folyamatok aktuális kérdéseibe és főbb trendjeibe. Ez nem csak a területfejlesztéssel, regionális versenyképességgel foglalkozó szakemberek, hanem minden uniós állampolgár számára nagyon fontos napjaink Európájában.”  Dr. Bóka István, a Balatoni Fejlesztési Tanács elnöke

„A művet hasznos kézikönyvként forgathatják a területi elemzésekkel foglalkozó szakemberek, az egyetemi hallgatók, valamint a vállalatok és egyéb szervezetek elemzéssel foglalkozó munkatársai egyaránt.” Kakuk Béla ügyvezető igazgató (UCMS Group Hungary Kft.)