A Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kara elkötelezett a hallgatói kompetenciák folyamatos fejlesztése iránt, ezért célként tűzte ki, hogy alapszakjai esetében kompetencia-térképet állít össze. A kompetencia-térkép a szakmai gyakorlaton lévő hallgatók, a pályakezdők és leendő foglalkoztatóik számára átláthatóvá teszi, hogy a képzési program milyen kompetenciák fejlesztéséhez járult hozzá.

Közös gondolkodásra invitáljuk a hazai gazdaságtudományi karok dékánjait, dékánhelyetteseit, gazdasági képzések szakfelelőseit egy szakmai konferencia keretében, ahol az eddigi eredmények bemutatására és a szakmai jó gyakorlatok alkalmazhatóságának megvitatására kerül sor.

A szakmai konferencia időpontja és helyszíne: 2023. február 16. (csütörtök), 9:00 – 13:30 óra, Pannon Egyetem Konferencia Központ (8200 Veszprém, Egyetem u. 10., B épület II. emelet)

A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Kérjük, 2023. január 30-ig legyen szíves részvételi szándékát jelezni a priszinger.krisztina@gtk.uni-pannon.hu e-mail címre.

A résztvevők számára lehetőséget biztosítunk saját jó gyakorlatok, a témához kapcsolódó kutatási eredmények bemutatására. Amennyiben szeretnének élni ezzel a lehetőséggel, kérjük, hogy ezt a jelentkezéssel egy időben jelezzék felénk.

A konferencia az RRF-2.3.1-21-2022-00013 számú Társadalmi Innovációs Nemzeti Laboratórium (TINLAB) című projekt keretében valósul meg.