Clementine Diplomakupa A Clementine Consulting Statistical Products Hungary Kft. 2013 óta rendezi meg a Clementine Diplomakupát minden évben, hogy lehetőséget biztosítsanak a végzős hallgatóknak arra, hogy szakdolgozataikat az üzleti életben is megmérethessék. Széles körből érkeznek pályázatok, amelyekhez az elemzést az SPSS szoftverek segítségével végezték a hallgatók. Számos korábbi pályázóval alakítottak ki sikeres szakmai együttműködést a versenyt követően, illetve segítették őket nyilvános prezentációs lehetőségekhez eseményeiken.

Céljuk, hogy ezzel a rendezvénnyel is platformot biztosítsanak az idei 5 legjobb pályázónak a bemutatkozásra, és a kerekasztal beszélgetés folyamán segítsék a diskurzus kialakulását a hallgatók és az üzleti szereplők között, hogy a jövőben is születhessenek olyan diplomamunkák, amik mind a tudományos életben, mind az üzleti szférában megállják a helyüket.

Az eseményre egyaránt várnak végzés előtt álló hallgatókat és üzleti szereplőket is. Jelentkezni a meetup.com oldalon lehet.