Gazdálkodj okosan!

A Gazdaságtudományi Kar 2016. szeptember 30-án, a Kutatók Éjszakáján “Gazdálkodj okosan!” címmel egy checkpoint vetélkedőt szervezett középiskolásoknak, akik a Herendi Porcelánmanufaktúra működtetésén keresztül ismerhették meg a gazdaság fontos területeit, valamint a Kar szakjait. A diákok izgalmas pénzügyi, menedzsment, közgazdasági, marketing és általános műveltségi feladatok megoldása során betekintést nyerhettek a vállalat működésébe.

Az izgalmas vetélkedőn 7 középiskola 15 csapata, közel 70 diák mérte össze tudását.

A játék nyertese a VSZC Közgazdasági és Közigazgatási Szakgimnázium „Adócsalók” csapata lett (képünkön). A második helyezést a VSZC Közgazdasági és Közigazgatási Szakgimnázium „Törtetők” csapata szerezte meg, harmadik helyen pedig a várpalotai Thuri György Gimnázium „Jövő vándorai” csapata végzett. A helyezetteknek ezúton is gratulálunk.

Köszönjük a részvételt az ajkai Bródy Imre Gimnázium, a balatonfüredi Lóczy Lajos Középiskola, a balatonfűzfői VSZC Öveges József Szakképző Iskolája, a Székesfehérvári Szakképzési Centrum I. István Középiskolája, a várpalotai Thuri György Gimnázium és a veszprémi Lovassy László Gimnázium csapatainak is!

A rendezvényen készült képek megtekinthetők itt.