2015. március 12-án-én a logisztikai menedzsment és számvitel mesterszakos hallgatók Pató Gáborné Dr. Szűcs Beáta tanárnő vezetésével, a Hungaropharma Zrt. Veszprémi Logisztikai központjában, szakmai tanulmányi látogatáson vettek részt.

A Hungaropharma Zrt. 100%-ban magyar tulajdonú, Magyarország legrégebbi és legnagyobb gyógyszer-nagykereskedője. Magukról így nyilatkoznak: „Szakmai és üzleti sikerünk titka, hogy hazánkban egyedülálló módon, a gyógyszer-kereskedelem minden szereplőjének szállítunk: csaknem valamennyi magánpatika, a kórházak, egészségügyi szolgáltatók, más gyógyszer-nagykereskedők, az OEP, ÁNTSZ, stb. is a legfőbb partnereink közé tartoznak, így a járó- és fekvőbeteg ellátás átfogó ismeretének birtokában az általános magas szintű szolgáltatásaink mellett az egyedi igények széles körét is teljesíteni tudjuk.” (Forrás)

Köszönjük fogadó partnerünknek a Hungaropharma Zrt. veszprémi raktárában Mente Zsolt logisztikai vezető Úrnak, hogy lehetőséget biztosított hallgatóink gyakorlati ismereteinek bővítésére, és Czinkné Kristóf Zsuzsannának, aki a látogatás megszervezésben nyújtott segítséget, valamint Kohár Lászlónak és valamennyi kolléga számára, akik a gyárlátogatás során a hallgatói csoport vezetésében részt vettek.

(Írta: Pató Gáborné Dr. Szűcs Beáta)