Felvételi információk

A jelentkezési határidő lejártát követően megszerzett és a pontszámításhoz nélkülözhetetlen, vagy többletpontokat igazoló dokumentumokat legkésőbb 2015. július 9-ig kell benyújtaniuk a jelentkezőknek. Ezeket elektronikusan küldhetik be a jelentkezők: beszkennelve és feltöltve az E-felvételi rendszerébe.

A jelentkezési sorrend módosítására az eljárás során egy alkalommal van lehetőség, legkésőbb 2015. július 9-ig szintén az E-felvételi felületén, ahol a Sorrendmódosítás menüpontban jelennek meg a jelentkező által megadott képzések. Mindegyik jelentkezési hely mellett van egy kis nyíl ikon, amivel lejjebb vagy feljebb lehet azt sorolni a képzések között. A sorrendezés után a Mentés gombra kattintva véglegesíthető az új jelentkezési sorrend, ezután már nem lehet tovább módosítani.

Szintén az E-felvételi felületén lehet visszavonni a korábban megadott jelentkezési helyet/helyeket. Ezt érdemes alaposan megfontolni, a visszavont jelentkezések ugyanis nem vehetők fel újra, ha valaki mégis meggondolta magát.

Fontos megemlíteni, hogy a változtatások az e-ügyintézési felületen nem jelennek meg azonnal. A módosítások csak az elküldött kérelem feldolgozása után látszódnak a felületen. A benyújtott kérelmek státuszát a Kérelmek menüpontban lehet ellenőrizni. (Forrás: www.felvi.hu)

Végezetül pedig néhány ok, hogy miért érdemes a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karát választani első helyen!

Felvételi információk itt.

Kövess minket a Facebookon!

Amennyiben a felvételivel kapcsolatban bármi kérdésed van, a felveteli@gtk.uni-pannon.hu e-mail címen, vagy a (88) 624-860-as telefonszámon felteheted.