Közgazdasági elemző mesterszak 3.A Gazdaságtudományi Kar szakjai iránt az érdeklődés továbbra is töretlen, annak ellenére, hogy az üzleti alapszakokra központilag meghatározott, kiemelkedően magas pontszámmal lehetett államilag finanszírozott képzésre bekerülni.

A felvételi eljárás keretében a Karra 598 hallgatót vettek fel, amelyből 349 fő állami ösztöndíjas. A Kar a költségtérítést fizető legjobban teljesítő hallgatókat kedvezményekkel támogatja.

Nagy érdeklődés kísérte a Kereskedelem és marketing alapképzési szakot is, amely 2015 szeptemberében indul először Veszprémben és Nagykanizsán.

Azon jelentkezők számára, akiknek most nem sikerült a felvétel, a Gazdaságtudományi Kar a pótfelvételi eljárás során biztosít lehetőséget az újbóli jelentkezésre; a felsőoktatási szakképzésekre bármely két érettségi tárggyal vagy a meghirdetett alapszakok többségre akár a matematika nélkül is.

A 2015. évi felvételi eljárás ponthatárai elérhetők itt.

PÓTFELVÉTELI INFORMÁCIÓKÉRT KATTINTS IDE!>>>

Kövess minket a Facebookon!

Amennyiben a pótfelvételivel kapcsolatban bármi kérdésed van, a felveteli@gtk.uni-pannon.hu e-mail címen, vagy a (88) 624-860-as telefonszámon felteheted.