2023. május 8-án együttműködési megállapodást írt alá a Pannon Egyetem és a KKVHÁZ Zrt. Az eseményre a Magyar Gazdaság Kávéháza program keretében került sor Budapesten, a Pénzügyminisztérium Dísztermében.

Az együttműködési megállapodás aláírásán túl, a kar hallgatói és kollégái képviseltették magukat a KKVHÁZ programján, a vitaklubban is, melynek témája: “Mit tesz és mit kér a KKV szektor a magyar gazdaság versenyképességének növelése érdekében?”

2020 júniusában Veszprém megye a KKVHÁZ Zrt. által évente megrendezésre kerülő “megyék versenyét” Dr. Hargitai Dávid Máté vezetésével megnyerte. A csapat tagja volt még Hédl Sándor és Zentai Tibor. Ennek eredményeként a KKVHÁZ és Veszprém megye kapcsolata szorosabbá vált, Dr. Hargitai Dávid Máté számos KKVHÁZ eseményre kapott meghívást, melynek keretében képviselte a Pannon Egyetemet.

A két szervezet (a Pannon Egyetem és a KKVHÁZ) ezt a fajta együttműködést kívánta egyrészt kiterjeszteni új területekre, másrészt formalizálttá tenni. 2023. május 8-án a Pénzügyminisztériumban rendezett KKV csúcstalálkozó keretében, ünnepélyes keretek között írta alá a Pannon Egyetem az együttműködési megállapodást a KKVHÁZ Zrt.-vel.