Bizonyára te is voltál gyerek, vagy talán még az is vagy. Az is lehet, hogy éppen gyermeket nevelsz. Bármelyik kategóriába tartozz is, május 25. és május 31. között kövesd a CoolLaunch Facebook oldalát, ugyanis náluk ez a hét a gyermekekről fog szólni!

A tervezett programok:

– Meseolvasás: Főző Ditta színésznő olvas fel Jámbor Eszter “Az 5 tornacsuka útinaplója” c. könyvéből egy mesét. A könyvet a CoolLaunch rajzpályázatának nyertese viheti majd haza, továbbá egy akciós kuponkódot is közzétesznek, mely 20% kedvezményre jogosít “Az 5 tornacsuka útinaplója” című könyv vásárlásakor.

– Adománygyűjtés és gyermekelsősegély tanácsok: egész héten gyűjtenek a veszprémi Bébi Koraszülött Mentő Alapítványnak, akiktől egy videó keretében gyermekelsősegély tanácsokat is kapnak majd a szülők.
A gyűjtést a veszprémi MAKMOISELLE pékség is támogatja, akik új péksüteményük minden eladott darabja után 50 Ft-ot ajánlanak fel az alapítványnak.

– Hangszerismeret gyermekeknek: egy ismert zenész fogja elkalauzolni a kicsiket és nagyokat a hangszerek világába.

– Eltűnt gyermekek napja: május 25-én az eltűnt gyermekek napján a témához igazított tartalmak a CoolLaunch Facebook oldalán.

– Rajzpályázat: a fiatalok szuper nyereményekért kelthetik életre a húszemeletest.

– Gyermekkori többnyelvűség: ezzel kapcsolatban egy interjút láthatnak majd az érdeklődők.

Ezeken kívül a teljesség igénye nélkül téma lesz még az E-SPORT, a divat, lesz slam poetry, online játszóház, és természetesen nem egy meglepetéssel is készülnek!

Május 25. és 31. között tarts Te is a Pannon Egyetem önkéntes csapatával, a CoolLaunch-csal a Gyermekek Hetén!

Az esemény fővédnőke dr. Navracsics Tibor, az Európa Kulturális Fővárosa 2023. projekt kormánybiztosa.