Most Te is könnyen részt vehetsz Észak-Amerika legmeghatározóbb üzleti konferenciáján, a Collision konferencián, mivel online látogatható.

A Collision konferencia június 23-25 között, az online térben kerül megrendezésre, az időeltolódás miatt 16.00-23.00 óra közötti idősávban.

A program igen színesnek ígérkezik. Az eseményen több, mint 30 fontos iparági témában szólalnak fel olyan neves előadók, mint például:

–  Brad Smith, a Microsoft elnöke;
Greg Peters, a Netflix termékfejlesztés vezetője; vagy
Patrik Frisk, az Under Armour vezérigazgatója.

Jelen lesznek a Twitter, a Spotify, a booking.com vezetői és még sok más érdekes előadó, bővebb infóért Kattints az eseményre: https://collisionconf.com/

Most a rendelkezésre álló jegyek erejéig INGYENES részvételi lehetőségt biztosít Neked az INPUT program:

A jegy nemcsak nem csak a különböző előadások online látogatására biztosít lehetőséget, hanem különböző workshopokon való részvételre is és a több, mint 100 órányi tartalomhoz biztosítanak hozzáférést.

Bővebb infó a részvételről: https://inputprogram.com/esemeny/collision-conf—2020

JELENTKEZÉS:

1. Ha érdekel lehetőség, küldj egy mailt a telefonszámoddal Mátyás Mónika srartup koordinátornak, hogy egyeztethessen Veled: matyas.monika@neum.hu

2. Ha még nem regisztráltál az INPUT honlapon, most csinálj egy gyors regisztrációt startupperként itt: https://inputprogram.com/startup-regisztracio/ . Itt a tevékenységi területnél válasszd Veszprém megyét.

3. Ha kész a regisztrációd, lépj be a fiókodba és belépve kattints a https://inputprogram.com/esemeny/collision-conf—2020 honlapon a esemény alatt megjelenő JELENTKEZEM gombra. Figyelem! Ez a gomb, csak bejelentkezett állapotban látható!

4. Jelentkezést követően e-mailben értesítenek a folyamatról.

Jelentkezési határidő: folyamatosan, amíg vannak szabad jegyek, de max. 06.17-ig!