A Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kara a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Clubbal (VEDAC), valamint görög, ciprusi, olasz partnerekkel közös együttműködésben célul tűzte ki egy olyan innovatív tréningmódszer kidolgozását aktív és veterán sportolók számára, amely a sportpályafutásuk során megszerzett készségeiket olyan képességekké alakítja át, amelyek a vállalkozói és üzleti világban szükséges sikereik eléréséhez hasznosak.

A projekt célzott támogatást nyújt a veterán és még aktív sportolók számára, akiknek célja, hogy a munkaerőpiacon sikeres szakemberekké vagy vállalkozókká váljanak. A 2020-ban indult „BOUNCEBACK – A veterán/visszavonult sportolók foglalkoztatását, valamint üzleti és vállalkozói szférában történő érvényesülését megkönnyítő innovatív tanulási módszerek kidolgozása” című projektet az Európai Bizottság által támogatott ERASMUS+ Program keretében valósítjuk meg.

A projekt keretében a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karával közösen szervez egy hazai Bounceback Bemutató Workshopot kerekasztal beszélgetéssel egybekötve 2022. június 9-én.

A konferencia célközönsége a projekt eredményeiben és a képzésben részesülők, aktív és veterán sportolók, képzést nyújtók, edzők, trénerek, vállalkozói edzők, sportszövetségek és sportszervezetek képviselői és az érintett szakképzési szolgáltatók és munkaadók.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk a rendezvényre.