Hogyan tovább a sportkarrier után? – A beszélgetés témája a BOUNCEBACK  „A veterán/visszavonult sportolók foglalkoztatását, valamint üzleti és vállalkozói szférában történő érvényesülését megkönnyítő innovatív tanulási módszerek kidolgozása” című Gazdaságtudományi Kar által koordinált nemzetközi Európai Uniós projekt.

Vámosi Réka, projektmenedzser beszélgető partnerei Dr. Tobak Júlia, a Gazdálkodási Intézet adjunktusa, aktív sportoló és Németh Attila, a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club ügyvezető igazgatója és a Pannon Egyetem egykori hallgatója.

A projekt fő célja egy olyan innovatív tréningmódszer kidolgozása a veterán sportolók számára, amely a sportpályafutásuk során megszerzett készségeiket átalakítja olyan képességekké, amelyek a vállalkozói és üzleti világban szükséges sikereik eléréséhez hasznosak, valamint célzott támogatást nyújt a veterán sportolók számára, akiknek célja, hogy a munkaerőpiacon sikeres szakemberekké vagy vállalkozókká váljanak.



Ez a projekt az Európai Bizottság támogatásával valósult meg. Ez a kiadvány (közlemény) a szerző nézeteit tükrözi, és az  Európai Bizottság nem tehető felelőssé az abban foglaltak bárminemű felhasználásért. Projekt száma: 2020-1-HU01-KA204-078804