BögretúrLépjünk együtt a környezetért! Gyűjtsük össze a használaton kívüli, felesleges, megunt bögréket, hogy az egyszer használatos, elvitelre kérhető papír és műanyag sétálópoharak használatát visszaszorítsuk!

Legyél környezettudatos és csatlakozz hozzánk Te is!

Örömmel jelentjük, hogy a Gazdaságtudományi Kar csatlakozott a Bögretúr kezdeményezéshez, amelyről bővebb információt itt tudhatsz meg.>>>

A lényeg, hogy ha van otthon, a koliban vagy az albiban olyan bögréd, amit már nem használsz, akkor nálunk leadhatod. Mi összegyűjtjük azokat, és eljuttatjuk az akcióban részt vevő veszprémi vendéglátóhelyeknek, ahol az egyszer használatos, eldobható poharak helyett, ezentúl ezekben a bögrékben szolgálják fel az elvitelre kért forró italokat. A bögre használat után leadható a vendéglátóhelyen, vagy hazavihető, illetve később is visszavihető bármelyik résztvevő vendéglátóhelyre.

A bögregyűjtő-pontunkat az “A” épület első emeletén találod a Kommunikációs Központ 102-es irodája mellett a folyosón. Csak hagyd a bögrédet a kihelyezett kosárban, a többi a mi dolgunk!

Légy részese Te is környezettudatos, bögregyűjtő és -használó közösségünknek!