✔️ Van egy jó ötleted, amit tovább szeretnél vinni?

✔️ Eladnád az ötletedet, de nem tudod, hogyan fogj hozzá?

✔️ Van egy csomó kérdésed a startupokkal kapcsolatban, de nem tudod kinek feltenni?

Jó hírünk van: folytatódik a SIKKedd a Gazdaságtudományi Kar Startup Inkubációs Kompetencia Központjában (SIKK).

A következő beszélgetés vendége Birincsik Albert a BEMIND Digitális Marketing ügynökség alapítója és tulajdonosa. A tizenöt év alatt rengeteg magyar és nemzetközi márka, termék, szolgáltatás, rendezvény és intézmény fejlesztésében vett részt. Kampányai során többek között együtt dolgozott a Pannon Egyetemmel, a Kürt-tel, az MTD-vel, a Billingóval, a SPAR-ral és számos startuppal szakértőként és megvalósítóként.

A sok éves munka alatt felgyűlt szakmai tapasztalatokról és a kulissza mögötti történésekről, a kicsi és a nagy ügyfelek működéséről, a startup szemléletről beszélget veletek. Feszegetjük az örök kérdéseket: mitől lesz egy vállalat vagy egy kampány jó, mik a klasszikus buktatók és milyen a magyar entrepeneur mindset :). Mindezt nem csak az ügyfelek, hanem saját – tizenhárom fős – ügynöksége folyamatos fejlődésén keresztül. Vajon van-e a kérdésre válasz: mit jelent a “kész van”, az “elég jó”, a “tervezhetőség”, a “jó csapat” és a “siker”?

Gyere el a SIKKedd-re, tedd fel a kérdéseidet sikeres vállalkozóknak, inspirálódj, informálódj és gyűjts jó tippeket!

A beszélgetés időpontja: 2021. november 16., 16:00-18:00 óra

Helyszíne: Pannon Egyetem E épület Pannon közTÉR (földszint)

A jelentkezés regisztrációhoz kötött, ide kattintva tudsz jelentkezni. >>>

Jelentkezési határidő: 2021. november 15. (hétfő) 12:00

A rendezvény nyitott, szeretettel várjuk az egyetem hallgatóit és bárkit, akit érdekel a startupok világa!

Facebook esemény >>>


FONTOS! 2021. november 8-tól a Pannon Egyetem zárt tereiben a maszkviselés kötelező. Az egyetem épületeit kizárólag egészséges, koronavírus megbetegedés tüneteit nem mutató személy látogathatja. A rendezvények látogatásához előírás a védettségi igazolvány megléte. Javasolt a 1,5 m fizikai távolság megtartása, a gyakori szellőztetés és a kézfertőtlenítés.


A program az NKFIH-834-2/2021 azonosító számú “Társadalmi Innovációs Nemzeti Laboratórium” című projekt keretében valósul meg.